Sergi Xicola competirà a l'Open d'Escòcia de taekwondo

Divendres, 7 de novembre de 2014
El lluitador martorellesenc de l’Escola Ganesh ha estat seleccionat per la Federació Catalana d’Arts Marcials.

El lluitador martorellesenc Sergi Xicola, membre de l’Escola Ganesh d’arts marcials de Mollet, és un dels seleccionats per la Federació d’Arts Marcials de Catalunya per a competir en l’Open d’Escòcia de Taekwondo que se celebrarà el 8 i el 9 de novembre.  

Xicola va ser seleccionat després d’un entrenament amb la federació que constava d’una prova de resistència i un combat amb un lluitador de similar pes i característiques. El martorellesenc va superar l’entrenament i va obtenir el bitllet directe per ser un dels set representants catalans a l’open escocès: “M’he preparat bastant bé, agafant fons i tècnica a base de treball de resistència i entrenaments” explica el jove lluitador que competirà a la categoria Junior de més de 73 kg. 

El martorellesenc ja va assolir una medalla de bronze en la modalitat de combat a l’Open Internacional d’Oporto en modalitat Classe B (la segona més alta). Enguany, a Escòcia, ho farà en la modalitat de Classe A, la més alta i a la que participen els lluitadors de cinturó marró  en amunt.

Sergi Xicola va començar fa només quatre anys a practicar el taekwondo: “De molt petit em van apuntar a taekwondo però ho vaig deixar perquè volia fer futbol com el meu germà. Més tard em vaig cansar i vaig tornar al taekwondo. Em va costar al principi” apunta el lluitador.

 
Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:14