Solucionant els problemes amb l’emissió de la TDT al municipi

Dijous, 20 d'abril de 2017 a les 00:00
Per la transmissió que va des de la Torre de Collserola al repetidor de Sant Fost.

L’Ajuntament de Martorelles informa a la ciutadania que els problemes patits ahir dimecres i avui dijous a alguns domicilis per l’emissió de la TDT són conseqüència de la transmissió de TDT que va des de la Torre de Collserola fins el repetidor de Sant Fost.

Així doncs, comunicar als nostres veïns que en aquests moments els responsables del servei de TDT a Catalunya es troben intentant solucionar aquests problemes tècnics. L'Ajuntament de Martorelles informarà de qualsevol novetat el més aviat possible. 

Aquesta incidència no té a veure amb la implantació de la 4G en el territori. Aprofitem però, per informar que el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme ha posat en marxa una campanya d’adaptació gratuïta a través de l’empresa Llega800 per tal que la ciutadania adapti les seves antenes al nou sistema. Així, el ministeri pretén regular la posada en marxa de la banda de 800 MHz (4G) i garantir el seu desplegament i la compatibilitat amb la TDT. 

Les emissions de telefonia mòbil 4G es produiran a la banda adjacent a la de TDT (televisió digital terrestre), per la qual cosa és possible que la recepció del senyal de televisió es pugui veure afectada en alguns edificis o habitatges molt propers a les estacions de telefonia mòbil.

 

Notícia relacionada

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:38