Valoració positiva de la quarta edició del festival d'arts escèniques Vine Al Pati (VAP)

Dilluns, 17 d'abril de 2023 a les 00:00
  • L'organització destaca el fet de concentrar tot el festival en un cap de setmana, idea original que la pandèmia no va permetre fins enguany. 

La quarta edició del Festival d'arts escèniques Vine Al Pati (VAP) de Martorelles ha superat les anteriors edicions pel que fa el nombre d'assistència. L'organització del festival, l'area de Cultura de l'Ajuntament, valora molt positivament aquesta edició tan pel que fa l'assistència com la qualitat dels espectacles: "Molt contents de la gran participació al Festival, i sobretot de les nostres entitats. L’objectiu és apropar la cultura a tothom i fer poble" valora la regidora de Cultura, Mònica Garcia. 

Garcia recorda que el VAP va nèixer al 2020 en el context de la pandèmia i que això va marcar molt la seva organització: "Les primeres edicions les vam dividir en diferents caps de setmana perquè les restriccions per la pandèmia no ens permetien fer gaire més però la idea original del festival era centar-ho tot en un cap de setmana com ha estat aquest any" apunta. 

Durant dissabte i diumenge un total de 1.300 persones van passar per Carrencà a veure algun dels espectacles i participar de les instal·lacions i tallers. La fideuà va aplegar 250 persones esgotant tots els tiquets. 

Resum fotogràfic

 

Darrera actualització: 18.04.2023 | 07:35