Vuitena edició de la caminada contra el càncer de mama

Dijous, 5 d'octubre de 2023 a les 00:00
  • Una de les activitats més populars del municipi que tindrà un taller d’autopalpació previ a la sortida des de la plaça de l’Envelat. 

El proper 20 d’octubre torna una de les activitats solidàries i més populars de Martorelles, la Caminada nocturna contra el càncer de mama amb motiu del Dia internacional de la lluita contra el càncer de mama (19 d’octubre). 
Amb un recorregut semblant al de sempre, de set quilòmetres, i el lema “Mou-te per elles Martorelles” l’Ajuntament organitza la vuitena edició d’aquesta marxa solidària. 

La sortida s’efectuarà des de la plaça de l’Envelat a les 21 hores. A dos quarts de nou tindrà lloc a La Vinya el taller d’autopalpació per a que les dones aprenguin tècniques de palpació mamària. 

La inscripció tindrà un cost de 7 euros, inclourà l’entrepà, la beguda i un obsequi, i es podrà realitzar a través del web www.martorelles.cat/entrades. Col·laboren en aquesta activitat l’ADF La Conreria, les entitats Trotacamins i UCAM,  el CAP Sant Fost-Martorelles i  l’empresa Coca-Cola.

L’objectiu d’aquesta activitat és conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, que esdevé el tumor més freqüent en dones arreu del món. La detecció precoç permet detectar el càncer de mama en una etapa molt inicial, quan encara no produeix molèsties i la possibilitat de curació és més alta. 

Més informacio i inscripció

Darrera actualització: 11.10.2023 | 07:49