Agrupació Ball de Gitanes de Martorelles

Entitat que ensenya i fomenta les tradicions del nostre pais.

 

Hola, som l'Agrupació del Ball de Gitanes de Martorelles.

Som una agrupació de dansa tradicional que promou la cultura catalana. Tots i totes tenim dedicació per aquesta dansa i sentim molta passió, perquè la vivim amb cor i ànima.

Tenim l'entitat estructurada en quatre colles dividides per l'edat dels balladors i balladores, aquestes són: la colla de petits (dels 4 als 8 anys), de mitjans (dels 9 als 14 anys), de joves (dels 15 als 22 anys) i de grans (a partir dels 22 anys).

Cada divendres, totes les colles dividides en franges horàries ens ajuntem per assajar les nostres danses, per després exhibir-les en les ballades tant pels pobles de Catalunya com pels de fora de Catalunya. D'aquesta manera, fem que continuï viva la tradició i la cultura catalana. D'altra banda, al llarg de la temporada fem alguna activitat enfocada a fer germanor, com poden ser els sopars a la fresca temàtics.

Si teniu qualsevol dubte i/o voleu formar part de la nostra entitat, ens podeu trobar al Carrer de les Escoles, 8-10 – 08107 (Martorelles, Barcelona). El nostre telèfon de contacte és 679 447 060. A més a més, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del gmail balldegitanesmartorelles@hotmail.com, del nostre instagram @gitanesmartorelles o del facebook @agrupacióballdegitanesdemartorelles.

Per un altre costat, teniu a la vostra disposició la nostra pàgina web, on podreu trobar més informació de la nostra entitat i fer un seguiment de les activitats que anem realitzant. Aquí, també trobareu un accés directe a les nostres xarxes i al nostre Youtube, on podreu mirar vídeos de les nostres danses.

Carrer de les Escoles, 8-10 - 08107 Martorelles - Barcelona
Nom de contacte: Albert Rovira
Telèfon: 600 45 66 36
Adreça electrònica: balldegitanesmartorelles@gmail.com
Adreça electrònica: balldegitanesmartorelles@hotmail.com
Lloc web: www.balldegitanes.com/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.01.2022 | 14:12