Miquel Alarcón es proclama campió d'Espanya júnior de moto trial

Dilluns, 13 de novembre de 2023 a les 00:00
  • El de Martorelles va acabar segon a la darrera prova del campionat estatal a Camprodon.

El pilot de Martorelles, Miquel Alarcón, va proclamar-se el passat 23 d'octubre campió d'Espanya júnior de moto trial. Alarcón, gràcies al seu P2 a Camprodon i obtenir, com a pitjor resultat un segon en algunes curses de l'any, va ser el que es va penjar la medalla d'or en aquesta categoria.

Alarcón ha guanyat 3 curses i ha fet 4 segons llocs a les set curses del Campionat estatal disputades: "Les sensacions han estat molt bones ja que el Miquel va poder fer un bona pretemporada i poder lluitar pel campionat era l'objectiu que ens havíem marcat" explica el pare del Miquel, Sergi Alarcón.

El pilot de Martorelles, de 16 anys, corre amb una motocicleta de la marca francesa Sherco i forma part del programa Sherco Academy que dona suport a les joves promeses de la moto trial.