Ángel Parriego Castilla

Regidor de l'oposició (Partit dels Socialistes de Catalunya - Més Acció per Martorelles - Coalició de Progrés. PSC - PSOE / PSC - MAPM -CP)

parriegoca@martorelles.cat

Neix i viu a Santa Coloma de Gramenet fins els 22 anys que marxa a  Barcelona on s’enriqueix amb valors i creences culturals que influiran en la seva identitat. Motivat per l’afany d'aventura, l’enriquiment personal i fruit d'una relació sentimental, resideix, de manera esporàdica, 2 anys a Nova Orleans (USA), experiència que li desperta un fort interès per comprendre el comportament humà i l'origen de les diferències individuals. L’any 2005, adquirí i establí la seva residència a Martorelles fins avui.

Després de cursar BUP, va fer el servei militar a l'Escola Militar de Muntanya i Operacions Especials. Als 39 anys, va superar l'accés a la universitat per a majors de 25 anys i es va graduar com a psicòleg per la UOC 5 anys més tard. També va fer el màster en Mindfulness, Teràpies de Tercera Generació i es va diplomar com a expert en suport psicològic i social en situacions de crisis. 

Va Iniciar la seva vida laboral com a venedor de mobles i responsable en la gestió post venda, obtenint titulacions en decoració i interiorisme. Posteriorment, va treballar com a autònom adquirint una llicència d'autotaxi a Barcelona durant 20 anys, més d'1 milió de km recorreguts i milers d'experiències. Actualment, centrat en projectes personals vinculats a la psicologia, com la creació d'una associació sense ànim de lucre per a fomentar el benestar emocional.

Amant de la natura, els animals, la lectura, la cuina i - com a defensor de la filosofia estoica – de moments enriquidors en solitari o en companyia de la família, amistats o de qualsevol persona per compartir una conversa respectuosa i enriquidora.

Dues de les seves reflexions favorites: “El que fem en la vida té el seu ressò en
l'eternitat” (Màxim Dècim Meridio) i “Camina lent, no tinguis pressa, que a l'únic lloc que has d'arribar és a tu mateix” (Ortega y Gasset).

Darrera actualització: 25.09.2023 | 10:33