Informació útil

Reserves i entrades

Cal reserva prèvia gratuïta per:

  • Concert de l'Orquestra Selvatana
  • Espectacle "Una estona amb Joan Pera"
  • Espectacle "La detectiva Klaus"

Des del 28 d'agost al Celler de Carrencà de les 11 a les 13h i a martorelles.cat/entrades . La resta d'activitats són gratuïtes i sense reserva. 

Mobilitat i aparcament

Eviteu desplaçaments amb vehicle privat, ja que les zones d’aparcament properes als espais de Festa Major són escasses. Recomanem aparcar al carrer Molí i a l’aparcament Joan Maragall a la Muntanyeta. Moure’s a peu és fer salut!

Tall de carrers:

La fira d’atraccions tallarà l’Avinguda d’en Piera de carretera de Sant Adrià a carrer Sant Isidre de dilluns 4 de setembre a dilluns 11 ambdós inclosos. I el Carrer Recta de la Derbi del 8 al 11 de setembre.

Espais de Festa Major

Aquest any, les activitats es faran principalment als espais de Carrencà, Parc de Can Sunyer, Plaça El·líptica i carrer de la Recta de la Derbi. 

Punt lila

El punt lila és un espai de seguretat dins la Festa Major d’atenció, assessorament i prevenció a les agressions sexuals i masclistes, així com també els comportaments sexistesque es puguin produir durant aquests dies de festa.Serà present el divendres 8 i dissabte 9 de setembre a l'Escenari Jove. 

Fira d'atraccions

La fira estarà del 8 a l'11 de setembre instal·lada a l'avinguda d'en Piera entre el carrer de Sant Isidre a la cruïlla amb la BV-5001, i també al carrer del Rec. 

Punt d’informació de Festa Major

Hi haurà un punt d’informació on es podrà obtenir tota la informació sobre de la festa a l’entor de Carrencà.

Got reutilitzable no retornable

Podreu adquirir el got reutilitzable de Martorelles a totes les barres de Festa Major. Reduïm el plàstic, Martorelles per un futur verd!
 

 

Darrera actualització: 1.09.2023 | 10:18
Darrera actualització: 1.09.2023 | 10:18