Calen fets, no paraules

Dimarts, 8 de novembre de 2022 a les 00:00
  • Partit del Socialistes de Catalunya - Més Acció per Martorelles (PSC-MAPM) - Novembre 2022

Martorelles no avança, té una llarga llista de projectes importants que no veiem acabats i això, no pot continuar així. Passen els dies, les setmanes i els mesos i no es produeixen les  actuacions. 
S’anuncien millores com immediates  i no arriben mai, com  és la necessària reforma del Barri Antic, s’anunciava al 2020 i no s’ha fet res, esperem que les anunciades  reformes del carrer Indústria i Fabriqueta  y la construcció de la passarel·la sobre el torrent de Can Sunyer siguin aviat.

 I no parlem de projectes que han quedat a mitges per la deixadesa i la falta d’implicació del Govern d’ERC. 

Aquest és el cas dels cables que pengen a Can Sunyer, l’obra està acabada des de fa temps i són incapaços de soterrar el cablejat, sabent els problemes que això suposa. La deixadesa del Govern d’ERC se suma a la mala gestió amb projectes com el del centre polivalent la Vinya de Carrencà. Es van iniciar les obres al 2019 i al 2020 es van paralitzar, hi havia problemes amb el projecte que tenia un gran sobrecost, es va modificar i fins a l’estiu no s’ha tornat a activar. Un retard important en un projecte que ja hauria d’estar enllestit. Però, res sorprèn amb aquest Govern d’ERC que no actua amb previsió. 

Quan comenci el nou any i a les portes de les municipals, serà quan el Govern d’ERC deixarà la retòrica i començarà a actuar. Llavors sí que tindran pressa per enllestir els projectes. Però ja serà massa tard, les necessitats són ara i les solucions als problemes han de ser immediates.

Darrera actualització: 08.11.2022 | 09:24