Comencem l’any recuperant Can Camp

Dimarts, 10 de gener de 2023 a les 00:00

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) - Gener 2023

Des d’Esquerra Republicana us volem desitjar un molt bon any 2023 ple de salut, treball i justícia.

A la primavera d’aquest any tornarem a ser cridades per a votar a les eleccions municipals, i a ningú se li escapa que aquest fet planarà sobre l’activitat política dels propers mesos, si no ho ha fet ja.

El passat dimarts 27 de desembre es va aprovar el pressupost municipal pel 2023 amb un import de 10.337.595,25€. Un pressupost de contenció per un moment excepcional on com a totes les llars, el cost de l’energia, els combustibles i els serveis ha augmentat, alhora que els salaris dels nostres excel·lents treballadors públics, i on hem volgut preservar l’objectiu de seguir posant les persones en el centre de totes les polítiques, conscients de les dificultats de moltes famílies amb la conjuntura socioeconòmica actual.

Es per això que aquest pressupost el vam treballar amb temps, dedicació i compartint-lo amb els grups de l’oposició perquè fos el més transversal possible; amb tres reunions de treball per explicar partida per partida i rebre, com els hi vam demanar propostes i resoldre dubtes.  Potser per això ens va estranyar el posicionament dels grups de la oposició, quan a les reunions de treball gairebé no tenien cap dubte i tampoc van aportar cap proposta, que al ple el PSC-MAPM s’abstingués al·legant que “estaven perduts i no acabaven d’entendre els números” i els Comuns votessin en contra sense dir absolutament res. Potser es degut al fet que  al maig hi hagi eleccions municipals, només potser, tanmateix nosaltres seguirem treballant com des de l’inici perquè aquest sigui un pressupost de tothom, explicant-nos, i recollint totes les propostes que ens facin arribar i siguin possibles.

Aquests darrers dies també hem acabat de desbrossar i netejar l’entorn de Can Camp, un espai que des d’Esquerra Republicana reivindicàvem la seva recuperació des de mitjans dels anys 90, com un pulmó verd per a la ciutadania de Martorelles. La coincidència ha volgut que aquests dies que acabàvem aquests treballs, ens deixes el nostre company i impulsor de la recuperació d’aquest espai, el Joan Vives. Per molta gent volem tornar aquest espai verd a la població de Martorelles, però en especial per al Joan, que conjuntament amb altres companys van mantenir la flama i la pancarta de “Salvem Can Camp” i això estem fent. 

Des d’aquí el nostre més sentit condol a la família del Joan, company nostre i regidor de l’Ajuntament per ERC del 1999 al 2003. Que la terra et sigui lleu company.

Darrera actualització: 06.02.2023 | 09:13