Junts per Martorelles; oposició amb seny

Dimarts, 4 de juliol de 2023

Junts per Martorelles (JxM) - Juliol 2023

Els veïns i veïnes de Martorelles que van emetre el seu vot el passat 28 de maig es van determinar sabent que estaven triant 11 persones que en els propers 4 anys haurien de treballar per aconseguir una Martorelles millor del que ara tenen, això vol dir que els impostos directes, els indirectes, i les taxes s’hauran d’utilitzar per aconseguir uns carrers més nets, un enllumenat públic més eficient i ecològic, una guarderia infantil pública i gratuïta, nous habitatges assequibles perquè el nostre jovent no tingui que marxar, tanmateix habitatge social. 

No poden seguir les voreres en l’estat lamentable que són ara, no pot seguir havent un transport públic que no arribi a zones del poble i que degut això els veïns s’hagin de desplaçar cents i cents de metres per anar a agafar-lo, i aquest transport continua sent insuficient.

No pot ser que s’arrangin carrers com el carrer Industria i que tot i avisant els veïns que els guals estan malt dissenyats perquè s’ha fet poc dimensionat, hores d’ara encara no s’ha reparat la feina mal feta.

No pot ser que la gent gran del nostre poble que tenien un local a l’annexa de la Masia se’ls va treure ja fa anys i encara avui no tinguin un lloc adient que es mereixen per reunir-se i fer activitats. 

Per aconseguir aquestes fites i altres que no tinc espai suficient per anomenar, el govern Municipal que es va crear el passat 17 de juny  haurà d’esmerçar-se amb iniciatives creatives i marcant-se prioritats i els regidors i regidores que serem a l’oposició haurem de fer la nostra feina, que no es altra que oposar-nos a tot allò que s’intenti fer i que no condueixi a aconseguir el que acabo d’anomenar i quelcom més,  i reclamar  i exigir que l’equip de govern no endarrereixi accions que condueixin a la millora de la vida dels veïns i veïnes.

L’oposició està per vetllar perquè l’equip de govern treballi eficaçment i per  traslladar a la població allò que el govern Municipal esta fent erròniament.
Això s’anomena oposició constructiva.

Una abraçada

Darrera actualització: 4.07.2023 | 11:55