La Martorelles que avança

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 02:00

ERC - Maig 2022

Des d’Esquerra Republicana ens plau comunicar-vos que la nostra assemblea va escollir, per unanimitat, que el nostre company i alcalde Marc Candela tornés a encapçalar la nostra llista a les properes eleccions municipals del 2023. Una candidatura on continuarà acompanyant-lo la primera tinent d’alcalde, l’Anna Nogueres, i on amb un procés de renovació també el regidor Gerard Del Caño.

Encarem les eleccions municipals de l’any vinent amb voluntat de seguir teixint per a fer de Martorelles un poble  viu, amb equipaments i serveis dignes, de qualitat i eficients, amb una llista que gestioni el nostre poble des de la proximitat, l’eficiència i el rigor.

També ens plau que aquest dijous 5 de maig s’han adjudicat les obres del Centre Polivalent de La Vinya de Carrencà, i on desitgem que complint els terminis, a finals d’any puguem gaudir d’aquest espai tant necessari per a Martorelles i les seves entitats. Un equipament clau per la Martorelles viva que desitgem.

La primavera i l’aixecament de les mesures de la COVID, ens albiren una temporada de normalitat, on puguem gaudir de la programació del VAP, de les activitats de les entitats i de la revetlla de Sant Joan. Alhora que es desencallen actuacions en el nostre espai públic, com la millora del carrer Indústria, la passera de can Sunyer, o la  millora de la connexió peatonal amb el polígon industrial per Can Puig.

Al vostre servei. 

Darrera actualització: 25.05.2022 | 09:35