Tenim candidata

Dimarts, 8 de novembre de 2022
  • Martorelles En Comú Podem - Novembre 2022

Mónica Utrilla Montserrat serà la candidata per la nostra formació les properes eleccions municipals del maig de 2023. 

La nostra portaveu i regidora, a l’oposició des del gener, té els seus objectius i els del nostre equip molt clars: Martorelles ha de ser el poble on tothom pugui escriure la seva història, ningú ha de sentir obligació de marxar perquè aquí no es poden atendre a les seves necessitats, començant pel jovent, que cal acompanyar-lo i facilitar més la seva emancipació, fins a la gent gran que ha estat qui ha anat construint i donant vida i història al nostre municipi, també mereixen seguir tenint una vida digna. A més a més, volem donar veu també i rellevància a l’àmbit animalista, protegir la nostra fauna i entorn i les mascotes del nostre municipi. A més a més, toca actualitzar-se i adaptar-se a les noves realitats i fer una aposta real per la transició energètica així com podria ser la democratització i l’autoconsum d’energies com l’electricitat.

La Mónica afronta aquest repte amb moltes ganes i il•lusió, però també amb molta consciència del que suposa acceptar aquest compromís amb el poble que l’ha vist créixer. 

Vol també animar al jovent a que les properes eleccions municipals exerceixin el seu dret a vot, la vostra veu és molt important i anar a votar i participar de la jornada implica poder donar veu a allò que més us representa i que acabarà definint el futur de Martorelles, per tant, el municipi on formareu la vostra vida, si així voleu. 

Des de la nostra formació donem tot el suport a la nostra companya i continuarem treballant de valent per continuar fent de Martorelles un poble per a tothom. 

Darrera actualització: 8.11.2022 | 09:25