L'Ajuntament recorda l'obligatorietat de dur el gos lligat

Dimarts, 18 de febrer de 2014 a les 00:00
L'Ajuntament recorda l'obligatorietat de dur el gos lligat

Medi Ambient instal·la sis plaques de senyalització al Parc de Can Sunyer

 

En el marc de la campanya de control dels gossos que es porta a terme des de l’Ajuntament de Martorelles, durant el mes de febrer s’han instal·lat plaques de senyalització recordant l’obligatorietat de portar el gos lligat al Parc de Can Sunyer.

Així, s’han instal·lat sis senyals a la zona asfaltada davant l’Escola Les Pruneres; a la zona de sorra davant la Plaça El·líptica i darrere davant la passarel·la entre la riera i el carrer de la Timba; a l’entrada de la zona de jocs de la petanca; i a la  zona pavimentada del carrer del parc.

Des del consistori es demana la col·laboració ciutadana. Si observeu un propietari que no recull els excrements del seu gos, no us hi enfronteu i notifiqueu-ho a la Guàrdia Municipal. De forma totalment anònima, es recollirà el vostre avís i es procedirà a controlar el propietari que comet aquesta infracció.

L’ordenança municipal sobre la tinença d’animals estableix que a la via pública, llocs i espais públics en general, els gossos han d’anar lligats amb la corretja corresponent i han de dur collar. Així mateix, es prohibeix deixar les deposicions fecals a la via pública, parcs infantils i zones d’esbarjo.

De moment s’ha començat amb el Parc de Can Sunyer perquè és el més utilitzat i on hi ha més conflictes entre els usuaris del parc i els propietaris de gossos. Més endavant l’Ajuntament senyalitzarà altres parcs del municipi.

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:10