El Karate Martorelles aconsegueix onze podis a l’Spanish Cup

Dimarts, 29 de novembre de 2022 a les 00:00
  • Quatre campionats, quatre sotscampionats i tres tercers llocs pels karateques martorellesencs.

El Club Karate Martorelles va competir a la Spanish Cup el passat 26 de novembre a Torredembarraobtenint onze podis.

En la modalitat de Katas, Toni Gómez Quesada es va proclamar sotscampió en categoría cadet masculí; i la Rajah Hamouch va acabar en tercer lloc.

Hamouch es va proclamar campiona en la modalitat de Kumite categoria infantil femení (-45kg). En aquesta modalitat es van proclamar campions també Mohamed El Founti en categoria cadet masculí (+70kg); Oscar Francés a sènior masculí +35 anys (+85kg) i Toni Gómez Piñero en sènior masculí +35 anys (-85kg).

Àlex Andreu i Jana Font es van quedar a un pas del títol aconseguint el sotscampionat de la categoria juvenil masculí (-75kg) i juvenil femení (-55kg) respectivament. José Antonio Santiago va fer segon també en categoria sènior masculí +35 anys (-85kg).

També en Kumite, Aniol Bastida va pujar al tercer graó del podi en categoria infantil masculí (-45kg); igual que el seu company Aitor Frances va fer el mateix en categoria cadet masculí (-65kg).

Darrera actualització: 29.11.2022 | 09:23