Els germans Rubio pugen al podi de l'Spanish Open de Karate IKO

Dijous, 12 de febrer de 2015 a les 00:00
Laia Rubio aconsegueix el subcampionat i es classifica per l’Europeu de Berlín del mes de maig.

El passat dissabte 7 de febrer Badalona va acollir la vuitena edició de l'Spanish Open Karate Championship 2015, organitzat pel DOJO Oyama’s Karate amb el Shihan Daniel Lorente al capdavant, i la col•laboració d’IKO Espanya i l’ajuntament badaloní.

El Club Karate Martorelles va participar-hi una vegada més tot i que enguany, a causa de les lesions, l’equip no ha pogut comptar amb lluitadores de la talla de Núria Sánchez. Tot i així, Tony Gómez, Laia Rubio i Arnau Rubio van competir en aquest campionat que és classificatori per al campionat d'Europa que se celebrarà al maig a Berlín.

Els germans Laia i Arnau Rubio van culminar una gran actuació al poliesportiu de Llefià. D’una banda, la Laia va ser subcampiona a la prova de Kumite en categoria 16/17 anys per darrere de Shainez Elhaimour que li va valer per classificar-se per l’Europeu de Berlín del mes de maig; i el seu germà petit, l’Arnau, va pujar al tercer graó del podi en la modalitat de Kata 14/15 anys per darrere d’Àlex Ronda i Àlex Roman.  

Aquesta ha estat la quarta vegada que l’Open se celebra a Badalona i la segona de manera consecutiva. El campionat s’està consolidant com un referent IKO a nivell Europeu. Un exemple que ho demostra és el centenar de karatekes repartits en nou nacionalitats diferents (França, Ucraïna, Alemanya, Suïssa, Romania, Bèlgica, Anglaterra, Polònia i Espanya) que van fer vibrar el pavelló durant les cinc hores de durada de l'esdeveniment.

 
Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:15

Imatges