Estela i Edurne Gómez, de Martorelles, classificades per la fase final del Mundial de dansa

Dimarts, 20 d'octubre de 2020 a les 00:00
  • Les germanes martorellesenques (8 i 11 anys) competiran a Roma (Itàlia) en modalitat de solo, parella i trio gràcies al seu paper en el campionat d'espanya, disputat virtualment els passats 10 i 11 d'octubre 

Les germanes Estela i Edurne Gómez, de Martorelles, s'han classificat per la fase mundial del Dance World Cup que es disputarà a Roma el proper estiu. 

Les martorellesenques van aconseguir la classificació en els Campionat d'Espanya que es va disputar el passat cap de setmana del 10 i l'11 d'octubre de forma virtual.

La germana gran, Estela (11 anys), va fer quarta posició en Solo Show Dance Modern que competia en categoria infantil i una altra quarta posició en Solo Modern / Contemporani  i a més a més, s'ha classificat en la categoría Duo Modern / Contemporani. 

Per la seva part , Edurne (8 anys), va obtenir la plata de la modalitat Solo Jazz / Show Dance en categoria mini; i la medalla d'or en el Trio Jazz / Show Dance. 

Al 2018, l'Estela es va classificar per a la final mundial celebrada a Sitges com a medalla de bronze en categoria Solo Jazz / Show Dance i en parelles en la modalitat Show Dance Modern. Tant en el duet com en el solo, la gran de les Gómez Espinosa va obtenir la sisena posició. 

Les germanes s'estan formant al Studio Danza Maestre de Montornès del Vallès i són alumnes de l'escola Simeó Rabasa de Martorelles. 

Consulta les puntuacions

Darrera actualització: 20.10.2020 | 09:20