La música, el teatre i la cultura popular es troben al Brunzit-Vine al pati

Dimecres, 27 de març de 2024
  • Els 12, 13 i 14 d’abril Martorelles tornarà a ser un capital de les arts escèniques amb concerts, espectacles, instal·lacions i tallers de les entitats. 

La cinquena edició del Festival d’arts escèniques Brunzit - Vine Al Pati (VAP) se celebra el cap de setmana del 12, 13 i 14 d’abril de 2024 a l’entorn de la Masia de Carrencà: "Hem volgut fusionar el nom de l'antic festival de música Brunzit i el Vine al pati, més d'arts escèniques, i el cartell n'és un bon exemple" ha explicat la regidora de Cultura, Anna Nogueres, a la presentació davant els mitjans aquest dimecres 27 de març.

Una de les novetats respecte el 2023, a banda de recuperar el nom de Brunzit, és la nit de divendres dedicada a la música local. Així, el divendres 12 d’abril a partir de les 19 hores La Vinya acollirà els concerts de les bandes Cambòdia, Frecuencia bandarra i Sandra Bautista. L’entrada per aquests tres concerts serà de 3€ i es podrà adquirir al web martorelles.cat/entrades. Per a la resta d’espectacles del cap de setmana l’entrada serà lliure. 

Els espectacles començaran dissabte 13 d’abril a les 17 hores a la plaça de l’Envelat amb l’espectacle “Taller de malabars” de Moi Jordana cia. de Circ. Seguidament, al Celler de Carrencà tindrà lloc l'espectacle “La Rigoberta i el Windigo” de la cia. Kali Teatre, per a infants de 5 a 12 anys (18 hores). Tot seguit, la companyia de teatre de carrer Campi qui pugui representarà “Asteroid” al pati de l’Era (19:05 hores); per després donar pas a “K-Boom”, un espectacle de clown i màgia de la cia. Sabanni al pati de la Masia (19:50 hores). Tancarà el dissabte “Grease, quasi un musical” de la cia. local Segle XX Teatre a La Vinya (21 hores). 

El diumenge 14 a les 10:30 hores s’obriran al públic les instal·lacions “Minigolf” de la cia. Mumusic Circus; i “La caixeta” de la cia. Holoqué, ambdues al pati de la Masia. A la plaça de l’Envelat tindrem les dues instal·lacions de la cia. Toc de fusta: “L’atelier” i “Els amics d’en Crusó”.

Durant el matí també gaudirem d’una Mostra d’entitats de cultura popular. De les 11 a les 13 hores al pati de l’Era hi haurà els següents tallers impartits per entitats del municipi: Cercavila dels Gegants de Martorelles (10 hores), Taller de balls de saló amb Balla amb nosaltres (11:00 hores), Taller de ball de gitanes amb l’Agrupació Ball de Gitanes (11:30 hores), Taller de “sevillanes” amb la Unión Cultrual Andaluza (12:00 hores) i Taller de sardanes amb la Joventut Sardanista de Martorelles (12:30 hores). 

A les 13:00 hores, el pati de la Masia acollirà la preestrena de “Paquets” l’últim espectacle de la cia. Toti Toronell que de ben segur ens sorprendrà. Clourà el festival una Fideuà popular diumenge 14 d’abril a les 14 hores. Els tiquets (5€) i tota la informació del festival els podeu adquirir al següent enllaç. 

Més informació del festival

Darrera actualització: 27.03.2024 | 12:45