Brunzit

V Festival d'arts escèniques de Martorelles Brunzit - Vine Al Pati 2024

La cinquena edició del Festival d'arts escèniques Brunzit - Vine Al Pati se celebra el cap de setmana del 12, 13 i 14 d'abril de 2024 a l'entorn de la Masia de Carrencà. 

 

ÀLBUM DE FOTOS 2024

 

Espectacles, companyies i horaris d'aquesta cinquena edició:

 

Cambòdia

Divendres 12 d'abril · de 19:20 a 20:20 hores · Pati de la Masia

Cambòdia és un trio de música indie/pop en català originari del Baix Vallès. Aquest grup, format per la Paula (bateria), l'Aina (baix i segones veus) i en Gerard (veu principal i guitarra), ofereix música i lletres de collita pròpia. Música aparentment tranquil·la, tot i que a vegades no tant, que captura humilment l'essència de les seves influències musicals, com Pau Vallvé, Inspira, Mishima, Radiohead, Núria Graham, Real Estate, Renaldo & Clara i El Petit de Cal Eril, entre tantes altres.

 

Sandra Bautista

Divendres 12 d'abril · de 20:40 a 22:00 hores · Pati de la Masia

La cantautora més coneguda de Martorelles, Sandra Bautista, està de gira del seu segon disc "Intuir el tigre" que presentarà al seu poble natal com a cap de cartell de la nit de música del Brunzit. 

 

 

Frecuencia bandarra

Divendres 12 d'abril · de 22:40 a 23:50 hores · Pati de la Masia

Frecuencia Bandarra arriben des del 74.4 del vostre dial per a descarregar el seu directe de rock-blues i rumba canalla.

 

"Taller de malabars" de Moi Jordana cia. de Circ

Dissabte 13 d'abril ·  de 17:00 a 18:30 hores · Plaça de l'Envelat

El René i la Clotilde estan feliços d’acollir al públic a la seva carpa sense sostre ni parets. Els dos personatges oferiran un espectacle de benvinguda on a través del joc i l’humor ensenyaran els diferents objectes malabars i el seu funcionament.

Així doncs, l’espectador viurà la seva pròpia experiència: jugar, gaudir i aprendre amb els diferents malabars acompanyats en tot moment per René i la Clotilde.  Els veritables protagonistes, però, seran els assistents a la carpa, els quals seran sorpresos amb les diferents accions que succeiran. 

 

"La Rigoberta i el Windigo" de la cia. Kali Teatre

Dissabte 13 d'abril · de 18:00 a 19:00 hores · Celler

  • Espectacle de teatre, titelles, humor i consciència - Per a tots els públics
  • Més informació
  • Entrada lliure

Rigoberta i el Windigo és un clam d’amor a la Terra, una llegenda indígena sobre medi ambient, canvi climàtic, consum responsable, drets humans i drets dels infants, que ens empodera a canviar el món. Perquè cada petita acció és important!

 

"Asteroid" de la cia. Campi qui pugui

Dissabte 13 d'abril · de 19:05 a 19:45 hores · Pati Era

Un meteorit ha impactat a la via pública. L’equip especialista SpaceGuard fa un primer apropament. Però comencen a succeir coses inesperades. Un espectacle que, mitjançant l’humor absurd, afronta la forma de relacionar-nos amb allò que desconeixem. La producció combina teatre gestual i titelles amb l’objectiu d’aconseguir un impacte sorprenent i transformador a l’espai públic.

 

"KBOOM" de la cia. Sabanni

Dissabte 13 d'abril · de 19:50 a 20:50 hores · Pati Masia

En SABANNI fa més de 30 anys que viatja amb el seu carro, portant el seu espectacle per tots els pobles i ciutats de Catalunya. En aquest viatge, avui es troba en una cruïlla; no sap ben bé cap on tirar i necessitarà que el públic l’ajudi a decidir.

Amb l’ajuda del seu inseparable company d’aventures Joan Vallcorba, farà servir la màgia, el clown i la música en directe per entretenir tothom, com sempre amb la complicitat del públic. KABOOM! Amaga una sorpresa final que us deixarà amb la boca oberta.

 

"Grease, quasi un musical" de la cia. Segle XX Teatre

Dissabte 13 d'abril · de 21:00 a 22:00 hores · La Vinya

El musical, basat en la coneguda pel·lícula de Grease, narra la història d'un grup d'adolescents, que es mouen entre les complexitats de l'amor i els cotxes. Un grup de joves enfrontats a les emocions més bàsiques i els conflictes més elementals de tot adolescent vol dur a terme el musical, però aconseguiran complir el somni de fer Grease, el musical?

 

Diumenge 14 d'abril · de 13:00 a 14:00 hores · Pati Masia

L'experimentada companyia Toti Toronell estrenarà el seu nou espectacle "Paquets" a la cinquena edició del nostre festival. La companyia ja ha visita el VAP en alguna altra edició amb espectacles com "Escargots" o la instal·lació "Micro-shakespeare". Amb què ens sorprendran en aquesta edició?

 

Instal·lació "Minigolf" de la cia. Mumusic Circus

Diumenge 14 d'abril · 10:30 a 13:30 hores · Pati Masia

El minigolf més original del món, artesanal, de fusta, amb enginys i sorpreses per a compartir. Per a passar una bona estona grans i petits amb un pal, una pilota i unes crispetes.

 

Instal·lació "La caixeta" de la cia. Holoqué

Diumenge 14 d'abril · de 10:30 a 13:30 hores · Pati Masia

Dues ballarines descansen al capdamunt d’una capsa de música gegant. L’espectacle ens endinsa en un viatge ple d’engranatges que es transformen i donen vida a una bonica història d’amor prohibit entre la música i la dansa sota el govern del Rei Por. Un relat sobre el despotisme i els amors prohibits, en un cosmos regit per la música i la dansa.

Un viatge explicat amb hologrames i vídeo mapping.

 

Instal·lació "L'atelier" de la cia. Toc de fusta

Diumenge 14 d'abril · de 10:30 a 13:30 hores · Plaça de l'Envelat

L’estrany refugi d’un nàufrag llunàtic, capficat amb el joc i la seva solitud. l’atelier és una fusteria peculiar on les màquines semblen treballar soles, un curiós taller on el joc és necessari per accionar a distancia serres i martells.

La visita a l’atelier dóna al públic la possibilitat de descobrir, jugar i fer funcionar tots els enginys que en formen part, a més de tafanejar pels calaixos i racons.

Descobriu l’espai on van crear-se ‘Els amics d’en Crusó’ i entreu en la imaginació d’aquest nàufrag solitari que, avorrit de no poder compartir tot el temps del món, va decidir fer-se els seus amics amb les restes d’un vaixell.

 

Instal·lació "Els amics d'en Crusó" de la cia. Toc de fusta

Diumenge 14 d'abril · de 10:30 a 13:30 hores · Plaça de l'Envelat

Els amics d’en Crusó” és una experiència lúdica per a totes les edats, un espai lliure on descobrir i experimentar els autòmats i els seus mecanismes. Una instal·lació interactiva que busca encuriosir tant a qui camina sempre amb les mans a les butxaques com als més llençats, sense necessitat d’instruccions i amb el joc com a únic motor de la vintena de jocs de creació pròpia de la col·lecció.

Autòmats de gran format, trencaclosques, jocs mecànics que animen petits autòmats i un espai de joc per nens i nenes a partir de 2 anys.

Darrera actualització: 16.04.2024 | 08:34
Darrera actualització: 16.04.2024 | 08:34