La tercera edició del Festival VAP se celebrarà els caps de setmana del 14 al 28 de maig

Dijous, 21 d'abril de 2022 a les 11:30
  • Espectacles de tota mena i per a tots els públics; i Nit Brunzit amb Magalí Sare i Judith Nedermann & Vernat.

L'Ajuntament de Martorelles celebrarà els dies 14, 15, 21, 22 i 28 de maig de 2022 la tercera edició del Festival d'arts escèniques Vine al Pati (VAP) que compta amb espectacles de teatre, circ i musicals.

Ho ha explicat aquest dimecres 21 d'abril la regidora de Cultura, Mònica Garcia a la roda de premsa de presentació: "Ampliem espectacles respecte l'any passat i afegim horari de migdia els diumenges pensant sempre en arribar al màxim de públics possibles. També amb aquesta idea avancem el festival dos mesos. Al juliol de 2020, quan va nèixer el festival, tothom estava al poble però amb la tornada a la normalitat creiem que és millor al maig" apuntava Garcia. 

El festival començarà el 14 de maig (20h) amb l'espectacle de Escargots de la companyia gironina Slow Olou. Un espectacle itinerant d’humor visual, de creació amb sensacions i una experiència lenta i plena per l’espectador.

L'endemà, diumenge 15 de maig a les 12h, arribarà l'espectacle Petits Prínceps de la companyia Mumusic Circus. Els mateixos autors el defineixen com un espectacle poètic i sensible que diverteix a petits i grans.

El dissabte 21 de maig (20h) la companyia Sound de Secà portarà el seu espectacle de percussió estàtic de carrer Emoriô ple de vitalitat i energia.

Tancarà la roda l'espectacle conjunt d'Animalia Inc i Horses in town de Sandal Produccions el diumenge 22 de maig (12h). L'equip Animalia,Inc planta el seu campament. Mentre els biòlegs desenvolupen les seves tasques rutinàries, alguna cosa fa neguitejar els animals. Horses in town és un espectacle itinerant. Els cavalls passegen per la ciutat, lliures. Has vist mai un cavall en llibertat?

I finalment, el dissabte 28 de maig (19h) tindrà lloc la Nit Brunzit amb les actuacions de Magalí Sare i Judit Neddermann & Vernat. 

Magalí Sare és cantant multiinstrumentista nascuda a Barcelona al 1991, provinent d’una família de músics.

L'altre concert serà el de Judit Neddermann i Vernat. La cantant catalana ha col·laborat amb molts artistes i projectes, destacant el duet "Este segundo" amb Alejandro Sanz, una cançó inclosa en el darrer treball del reconegut artista. Durant un deseni, va portar la veu cantant a la banda de mestissatge caribeny The Gramophone Allstars. Per la seva part, Vernat és un cantant, compositor i productor que explora i eixampla els límits del pop convencional amb un estil molt personal i proper. 

Les entrades es posaran a la venda el divendres 29 d'abril. 

Més informació i entrades

Darrera actualització: 22.04.2022 | 10:55

Imatges