Núria Sánchez puja al podi a l'Europeu de Karate de Bulgària

Dijous, 22 de maig de 2014 a les 00:00
La martorellesenca va caure a semifinals i es va penjar la medalla de bronze

La karateka martorellesenca Núria Sánchez va aconseguir pujar al tercer calaix del podi a l’Europeu de Karate juvenil, en la modalitat de Kumite, celebrat a Varna (Bulgària) el cap de setmana del 17 i 18 de maig. 

La primera ronda estava exempta de combat pel fet de ser cap de sèrie i a la segona, que eren ja les semifinals, Sánchez va perdre per mig punt. La martorellesenca dominava el combat però en una distracció van marcar-li mig punt al final del combat que no va poder remuntar. 

Núria Sánchez, que es va proclamar tercera d’Europa en la seva categoria, es queda amb l’experiència viscuda en aquest campionat en el que van participar més de 350 esportistes en totes les categories. 

La martorellesenca començarà ara a preparar els propers campionats del 2014: la Copa Águilas a Múrcia el proper 25 d’octubre; i l’Open d’Alemania el proper mes de desembre.

 

Dos podis del Karate Martorelles a l'Open de Lió

El Club Karate Martorelles va participar el passat 10 de maig a l'Open de Lió (França) de Karate. La delegació martorellesenca va anar a la ciutat francesa amb cinc representants: José Araya, Nil Serra, Luiggi Gambucci, Alex Ronda i Vanesa Cerezo.

Els dos últims, Vanesa Cerezo i Alex Ronda, van aconseguir pujar al podi de Senior Femení i Juvenil masculí respectivament.

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:11