Baixada de carretons

El primer dissabte de setembre Martorelles acull la Baixada de Carretons, una de les proves més populars de la Festa Major del municipi. 

Enguany, com anys passats, l’activitat comptarà com a prova puntuable del Campionat de Catalunya d’Inèrcia: “Tot i que vindran corredors d’arreu del territori català, es garantirà la participació de la gent del poble a la prova” explica el regidor d’Esports Gerard del Caño.  

El reglament

Tot el que has de saber per participar a la baixada. Bases del concurs.

Bases reguladores de la baixada de carretons de la Festa Major 2019.

1. Objecte de la convocatòria

L'objecte de la convocatòria és regular els premis de la vuitena Baixada de Carretons de Festa Major que es celebra dins la programació d'aquesta, el dissabte 7 de setembre de 2019. L’activitat comptarà com a prova puntuable del Campionat de Catalunya d’Inèrcia.

2. Categories

La prova es dividirà en dues categories: Infantil i Sènior. Es considera un participant infantil el carretó que porti com a pilot a un nen o nena amb l’edat màxima de 14 anys, la data de confirmació de l'edat serà el dia 7 de setembre de 2019. Es considerarà participant Sènior el carretó que el seu pilot tingui mes de 14 anys, la data de confirmació de l'edat serà el dia 7 de setembre de 2019. Tots els menors d’edat hauran de portar una autorització del pare, mare o tutor/tutora legal.

3. Participants

El mínim serà d’un o una pilot per carretó i un màxim de 10 (1pilot i 9 copilots). La inscripció es farà mitjançant el formulari web. La participació en el concurs suposa, l'acceptació íntegra d'aquestes bases, així com la submissió expressa a les decisions interpretatives del jurat.

4. Horaris i lloc concentració

La prova es durà a terme el dia 7 de setembre de 2019 i es donarà inici a les inscripcions i verificacions a les 16:30h fins a les 17:15h al carrer Joan Maragall (la muntanyeta). Es donarà sortida al primer/a participant a les 17:30 hores. La concentració de carretons es farà a l'aparcament del carrer Joan Maragall, lloc on també es duran a terme les inscripcions i verificacions dels carretons.

Premis

Premi al Més ràpid: 100€. Premi al Més original: 100€. Premi al Millor de Martorelles: 100€ (Patrocinat per FAINSA). Premi al Trike més espectacular: 50€. Premi al Millor infantil: 2 vals d'ABACUS valorats en 30€ cadascun.

El recorregut

Els pilots recorreran uns 700 metres lliscant pels carrers del municipi. El recorregut de la baixada de carretons és de 674,26 metres i és el següent: 

Sortida des de la Plaça de l'Església - Carrer Catalunya - Carrer Montnegre - Carrer de Pau Casals - Carrer de Joan Maragall - Carrer d'Àngel Guimerà - Av. d'en Piera - Arribada a l'alçada de Carrencà.

 

Adreça:

El recorregut va de la plaça de l'Església fins a Carrencà

Darrera actualització: 5.01.2022 | 09:13