Oferta d'ocupació pública

Convocatòries selecció personal per a l'Ajuntament. Oposició. Oposicions. Concurs oposició. Concurs mèrits. Borsa treball. Oferta ocupació. Oferta de feina

Tràmit que serveix per participar a les proves de selecció de personal per cobrir un lloc fixe o temporal a l'Ajuntament de Martorelles. 

Per accedir a la informació de les convocatòries actives, les seves bases reguladores i el formulari per participar-hi. Ves-hi. Un cop escollit el formulari, s'ha de tornar a aquesta pàgina per poder tramitar la vostra presentació a la convocatòria desitjada.

Quin cost té:

Segons el que s'estableixi a les bases

Quan es dóna resposta:

El termini de presentació de les sol·licituds està detallat a les bases reguladores corresponents de cada procés selectiu. Per norma general, acostumen a ser 20 dies naturals des de la darrera publicació als diaris oficials: BOPB, DOGC o BOE. (A les bases reguladores també podeu consultar el dia de publicació)

Qui pot sol·licitar-ho:

Persones físiques que tinguin capacitat d'obrar d'acord amb les normes civils i que compleixin els requisits establerts a les bases reguladores de la convocatòria

Cal aportar:

 • Documentació bàsica a aportar

  - Còpia del DNI o document identificatiu
  - Currículum Vitae
  - Titulació acadèmica
  - Documentació acreditativa dels mèrits al·legats
  - Documentació acreditativa de l'experiència laboral
  - Certificat del nivell de català (C1) de la Secretaria de Política Lingüística o equivalent o el que es requereixi per a cada convocatòria
  - Tota altra documentació requerida a les bases reguladores de la convocatòria

 • Formulari - Selecció de personal

  Per a cada convocatòria hi ha un formulari concret que es publica conjuntament amb les bases específiques (A l'inici d'aquesta pàgina, en verd, teniu l'enllaç per poder-hi accedir. Envieu-lo o porteu-lo segons el que s'indica a l'apartat Canals de tramitació d'aquesta pàgina o a les bases)

Canals de tramitació:

 • Presencial

OAC - Oficina d'Atenció a la Ciutadania

Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08107 Martorelles - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 570 57 32 Ext.1
Fax: 93 6818726
Adreça electrònica: mar.oac@martorelles.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 8h a 15h. De dilluns a divendres de 15h a 16h amb cita prèvia. Els dimarts de 15h a 18'30h, excepte de l’1 de juny al 30 de setembre amb cita prèvia fins a les 16h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.02.2023 | 15:40