Denúncies i tràmits

Tràmits policia de Martorelles

Denúncia presencial a Mossos

La comissaria de Mossos d'Esquadra més propera a Martorelles és la de Mollet del Vallès (Rambla Pompeu Fabra, 60-62). Per tal de formalitzar la denúncia caldrà reservar cita prèvia abans en aquest enllaç

Denúncies en línia a Mossos

La ciutadania disposa d'un servei per formalitzar denúncies en línia als Mossos. A través d'un aplicatiu web de la Generalitat de Catalunya es poden realitzar denúncies sobre els fets descrits a continuació:

Per a altres denúncies. Ves-hi

Renovació del DNI

Una unitat mòbil de la Policia Nacional es desplaça a l'Ajuntament de Martorelles per donar el servei de renovació del DNI. Cal trucar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania per demanar hora (tel. 93 570 57 32)

El titular del DNI haurà de comparèixer obligatòriament per realitzar el tràmit dos cops, el primer dia per a aportar la documentació i el segon per a la recollida del nou document.

Propera cita: 10/07/2023 es fa el tràmit el 17/07/2023 es recullen.

Requisits i documentació necessària:

  • En cas de pèrdua o robatori: 2 fotografies tipus carnet.
  • Per renovació al mateix domicili: 1 fotografia, el document caducat.
  • Per renovació per canvi de domicili: Volant d'empadronament i 1 fotografia.
  • Per fer el DNI la primera vegada: Partida literal de naixement del Registre Civil, Certificat d'empadronament (volant), 1 fotografia tipus carnet i l'acompanyament del pare/mare del menor amb els corresponents DNI actualitzat (aquest tràmit no es pot fer a l'Ajuntament, cal demanar cita prèvia i anar a una comissaria de la Policia Nacional)

L’expedició de passaports només es fa a les comissaries de la Policia Nacional i cal demanar cita prèvia:

Darrera actualització: 06.03.2024 | 17:08
Darrera actualització: 06.03.2024 | 17:08