Comunicat de desactivació del Ventcat - duplicat

Dimecres, 18 de gener de 2023
  • Pas de fase d'alerta a situació de prealerta. 

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, correspon desactviar el Pla especial d'emergències per risc d vent a Catalunya i(VENTCAT) i passar de fase d'Alerta a fase de Prealerta.

Es manté la previsió de fort vent pel dia d'avui i fins demà al matí, amb ratxes que podran superar el llindar dels 72 km/h. A partir del migdia la probabilitat de superar els llindars disminuirà i al vespre la probabilitat augmentarà afectant al litoral i prelitoral de la meitat sud de Catalunya. Es preveu que el divendres l'episodi de vent es reactivi a la meitat oest de Catalunya.

A continuació es detallen les principals dades de superació de llindar de vent enregistrades aquesta nit i fins avui a les 11:25. Puig Sesolles 98,64 km/h, Font-Rubí 92,88 km/h, Montserrat - Sant Dimes 86,04 km/h i el Vendrell 72,36 km/h.

Fins el moment 112 ha rebut 1.095 trucades per aquest incident. Tot i que aquesta matinada i fins les 9 del matí no s'han superat les 50 trucades.

Més informació:

Darrera actualització: 19.01.2023 | 11:37