Martorelles rebutja l'aplicació del 155 i demana l'alliberament dels Jordis

Dijous, 26 d'octubre de 2017 a les 00:00
El ple, en sessió extraordinària i urgent, aprova també fer efectius els resultats de l’1 d’octubre després de la suspensió de l’autonomia.

El ple de l’Ajuntament de Martorelles va aprovar per unanimitat dimecres 25 d’octubre, en sessió extraordinària i urgent, la moció per aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya i a favor de l’alliberament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. 

El ple del consistori també va aprovar una segona moció de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) per fer efectius els resultats de l’1 d’octubre després de la suspensió de l’autonomia. Aquesta moció va ser aprovada amb els 7 vots a favor de MAPM, PDeCAT (2), UxM i ERC (3); i els 2 vots en contra del regidor d’ICV-EUiA i la regidora del PSC.

A l’exposició dels dos punts, que es va fer de forma conjunta, els diferents portaveus de cada grup municipal van definir la seva posició davant una cinquantena de veïns i veïnes que van assistir a un ple convocat a les deu de la nit.  

 
Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:44