El Karate Martorelles aconsegueix dotze podis a Torredembarra

Dimecres, 27 d'abril de 2022 a les 00:00
  • La martorellesenca Rajah Hammouch es va proclamar campiona d'Espanya infantil.

El Club Karate Martorelles va competir a la Copa Zanshin el passat 23 d’abril a Torredembarra. Al matí, vuit dels deu karateques martorellesencs van pujar al podi proclamant-se quatre d’ells en campions de Catalunya de la seva categoria. Aleix Perni en categoria benjamí (+45 kg), Arnau Martínez en categoria infantil (+45 kg), Toni Gómez en categoria infantil (-45 kg) i Moha El Founti en categoria cadet (+75 kg). Per la seva part, Lucia Gómez (benjamí -25 kg), Aniol Bastida (aleví - 40 kg), Isaac El Founti (aleví -50 kg) i Alba Martínez (infantil +50 kg) van aconseguir el sotscampionat.

A la tarda, les mateixes instal·lacions van acollir el Campionat d’Espanya infantil. La martorellesenca Rajah Hammouch es va proclamar campiona estatal mentre que Claudia Reina i Aitor Frances assolien el sotscampionat; i Mario Santiago un tercer lloc.

La propera cita del Karate Martorelles será el 7 de maig a l’Spanish Open a Llefià (Badalona) on participaran països com França, Suïssa, Romania, Hongria, Anglaterra, Brasil Xile, Argentina, Emirats Àrabs i Bangla Desh.

Darrera actualització: 27.04.2022 | 11:20