Inici dels treballs per a renovar l’enllumenat de la plaça El·líptica i el seu entorn

Dijous, 3 de novembre de 2022 a les 00:00
  • Substitució a led de l’enllumenat existent i ampliació de nous punts de llum.

Aquest dimecres 3 de novembre van arrencar els treballs de renovació de l’enllumenat públic del parc de Can Sunyer. Concretament, l’actuació ha començat amb la reforma de la instal·lació elèctrica de l’enllumenat en el tram que hi ha entre l’escola Les Pruneres i la plaça El·líptica.

El projecte consisteix en substituir l’enllumenat actual per tecnologia LED i ampliar els punts de llum a 61 en aquest tram. L’actuació permetrà tenir una major visibilitat a la zona, augmentar el rendiment lumínic i disminuir el consum energètic: “Aquesta actuació ens permet posar al dia l'enllumenat al parc i adaptar-lo als usos i recorreguts actuals sorgits dels equipaments que s'han instal·lat al parc els darrers deu anys. Alhora, donar més seguretat pels vianants en aquest entorn i millorar en consum energètic del parc” explica l'alcalde Marc Candela. 

L’obra es va adjudicar a l’empresa SECE SA per un import de 78.331,99 euros (IVA inclòs) i està subvencionada 100% per la Diputació de Barcelona en el marc del Programa específic de resiliència local.

Darrera actualització: 03.11.2022 | 10:29