L'Ajuntament de Martorelles inicia per segona vegada l'expedient de penalitats per incompliment de terminis a l'empresa encarregada de la instal·lació de la passera del carrer del Comerç

Dimecres, 14 de febrer de 2024
  • El passat 9 de gener es va instal·lar la passera a la seva ubicació però des d'aleshores encara falten els treballs de pavimentació de la passera i l'adequació de l'espai. 

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Martorelles ha aprovat aquest 14 de febrer l'inici de l'expedient per incompliment de terminis a l'empresa encarregada de la instal·lació de la passera del carrer del Comerç. 

L'empresa Tallers Vidal Amill tindrà 10 dies a partir de la notificació d'aquest inici de l'expedient per a presentar al·legacions davant aquest procediment. 

Aquest és el segon expedient sancionador que l'ajuntament inicia contra aquesta empresa en aquesta obra després que aquesta demorés el seu inici dels treballs més de cinc mesos des de l'adjudicació al setembre de 2022. 

El passat 9 de gener de 2024 es va instal·lar la passera a la seva ubicació però des d'aleshores encara falten els treballs de pavimentació de la passera i l'adequació de l'espai. 

 

Darrera actualització: 15.02.2024 | 09:23