L'Associació de Comerç i Serveis de Martorelles presenta el seu pla de treball

Divendres, 21 d'octubre de 2022 a les 00:00
  • En fase encara inicial, l'entitat neix amb l'objectiu d'"aixecar el comerç de Martorelles". 

Aquest dimecres 19 d'octubre la nova Associació de Comerç i Serveis de Martorelles es va presentar, al Celler de Carrencà, davant el teixit comercial local per explicar el seu pla de treball amb els objectius de contribuir a la professionalització dels comerciants, difondre l’oferta comercial i de serveis, captar nous clients per als comerços associats, fidelitzar els clients actuals i crear una xarxa entre els comerciants. 

En la presentació, la presidenta de l'entitat, Marta Micolau, va engrescar la trentena d'assistents a "aixecar el comerç de Martorelles entre tots" i va explicar les primeres accions proposades. Aquestes van des de campanyes promocionals, la creació de continguts per a les xarxes, o la creació del grup de whatsapp de l'entitat.

Per a dur a terme aquest pla de treball l'associació compta amb el suport de l'empresa especialista en comerç urbà Hidra que analitzarà, planificarà, assessorarà i executarà accions per tal de millorar la situació competitiva del comerç local. 

A l'acte van assistir l'alcalde Marc Candela i el regidor de Comerç, Roger Parera, que va posar en valor la feina feta des de la regidoria de Comerç i també dels comerciants: "Estem molt contents i satisfets per la creació d'aquesta nova associació. Portem molts mesos treballant colze a colze des que la Diputació va elaborar el Pla de Comerç al municipi en el que una de les primeres accions era la constitució d'una associació de comerciants. Des d'aquell moment, hem encoratjat als i les comerciants per dur-ho a terme i ho continuem fent amb la junta i les persones responsables. Estarem pel que necessitin, hem ajudat amb la contractació de l'empresa d'assessorament i també a nivell econòmic" explica Parera. 

El titular de Comerç va afegir que "de cara l'any vinent ajuntament i entitat signaran un conveni per dotar-los de més recursos econòmics per a realitzar totes les campanyes comercials, de difusió i formació que tenen previstes" cloïa. 

El passat mes de juliol es va constituir l'Associació de Comerç i Serveis de Martorelles. Des del 2016 que el municipi no comptava amb una agrupació de comerciants quan va desaparèixer l'antiga Unió de Botiguers i Serveis.

Facebook i Instagram de l'entitat 

 

 

Darrera actualització: 21.10.2022 | 08:14