Martorelles aprova una moció a favor de la sobirania fiscal de Catalunya

Dijous, 24 de setembre de 2015
El punt va ser aprovat pels vots a favor d’ERC, CdC i MAPM mentre que PSC i ICV-EUiA van votar en contra i UxM es va abtenir.

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Martorelles va aprovar dilluns 21 de setembre, en sessió ordinària, una moció sobre la sobirania fiscal a Catalunya. La moció va ser presentada pel grup municipal de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i va ser el seu portaveu, Marc Pertíñez, l’encarregat d’explicar-la als assistents. 

La proposta acorda manifestar la voluntat del municipi de Martorelles d’exercir la seva sobirania fiscal i així, iniciar els mecanismes necessaris per tal de procedir al pagament de l’impost sobre la Renda a les Persones Físiques (IRPF) i l’impost sobre el Valor Afegit (IVA) d’aquest Ajuntament a l’Agència Tributària de Catalunya en els propers mesos. 

El punt va portar controvèrsia a l’equip de govern que, tal i com va dir l’alcalde Marc Candela, tindria llibertat de vot en aquest punt. Així, el punt es va aprovar amb els vots a favor dels grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Convergència Democràtica de Catalunya (CdC) i Més Acció per Martorelles (MAPM); i Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) es van mostrar en contra de la moció mentre que Units per Martorelles (UxM) es va abstenir. 

 
Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:27