Salut vacuna residents i treballadors de la residència Les Moreres

Divendres, 8 de gener de 2021 a les 00:00
  • Els professionals del CAP Sant Fost-Martorelles també reben la primera dosi.

Aquest divendres 8 de gener el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya continua amb la campanya de vacunació de la Covid-19 a la residència Les Moreres de Martorelles. La vacuna de Pfizer-BioNTech s'ha administrat als 37 residents i 17 de les 25 treballadores del centre.

Ahir, dijous 7 de gener, van ser els professionals del CAP Sant Fost – Martorelles els que van rebre aquesta primera dosi de la vacuna.

Comencen a vacunar a professionals de la Fundació Sanitària Mollet

Ahir dijous també es va començar a subministrar les primeres vacunes de Pfizer-BioNTech contra la Covid19 a professionals de l’Hospital de Mollet. La primera persona vacunada ha estat el Dr. Gustau Oller, cap del Servei de Vigilància per la Salut.

A dia d’avui la vacuna és la nostra millor eina per combatre la Covid19. Animo a tothom a vacunar-se per no emmalaltir però també per no ser transmissor de la malaltia”, explica del Dr. Gustau Oller. Tal i com estableix el Departament de Salut, es prioritzarà en primera instància a professionals de primera línia tals com urgències, semi crítics o la unitat Covid d’Hospitalització.

La vacuna es subministrarà en dues dosis administrades en un interval de 21 dies. El seu objectiu és en primer lloc prevenir la malaltia i, en segon, disminuir-ne la gravetat. La vacunació dels professionals sanitaris és clau per la seva seguretat i per la de les persones que atenen.

Darrera actualització: 08.01.2021 | 12:17