Segona jornada de voluntariat ambiental aquest 2021 a Martorelles

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 11:00
  • L'Ajuntament convida la ciutadania a netejar la riera de Can Sunyer durant dues hores i recorda que comporta una bonificació del 10% del rebut de la taxa de residus 2022. 

El proper dissabte 20 de novembre l'Ajuntament de Martorelles ha convocat la ciutadania a la segona jornada de voluntariat mediambiental d'aquest 2021. 

Una jornada de neteja que serveix per recollir deixalles que s’amaguen en espais verds del poble (boscos, rieres i marges. Una acció de conscienciació sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promou la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als nostres boscos i rieres: "Si voleu col·laborar en la millora del nostre entorn i fer de Martorelles un espai més net, participeu amb la família i amics de l’acció de neteja" anima el regidor de Medi ambient, Joan Marc Flores.

La ciutadania està convocada a les 10 del matí a l'Espai Cívic El Safareig per a netejar els marges de la riera de Can Sunyer. L'activitat tindrà una durada de dues hores.

Recordem que aquells veïns i veïnes que participin de l’activitat i tinguin targeta de la deixalleria, se’ls aplicarà una bonificació del 10% en la taxa de residus. 

Darrera actualització: 11.11.2021 | 12:39