Tot a punt per la Processó del Silenci d'aquest Dijous Sant

Dimecres, 16 d’abril de 2014
La Confraria de la Santa Espina, Armats i Vestes de Martorelles protagonitza la Setmana Santa més tradicional

Aquest dijous, la Confraria La Santa Espina, Armats i Vestes de Martorelles protagonitzarà un dels actes de Setmana Santa més solemne, la Processó del Silenci. A les 21:30 hores sortirà de la parròquia de Sant Joaquim amb un silenci sepulcral acompanyat pels tambors dels Armats. 

El recorregut de gairebé dues hores passarà per la plaça de l’Església, l’avinguda Catalunya, el carrer Costa, l’avinguda Piera, els carrers Indústria, Rosari i Agricultura (passatge de les torxes), de nou l’avinguda Piera, Costa,  Catalunya i plaça de l’Església fins a la parròquia de Sant Joaquim.

Els elements que surten a la Processó del Silenci desfilaran en aquest ordre: la Creu de Guia, els estandard dels Armats, els Armats de Martorelles, l’Abanderat d’Honor (que enguany és Josep Pérez), les figures biblíques, Jesús amb la Creu (Misteri), la Creu dels Improperis, la Confraria La Santa Espina, els acompanyants de la Mare de Déu dels Dolors (poble), la imatge de la Mare de Déu dels Dolors i els Portants del Sant Crist.

La Processó del Silenci completa els actes de Setmana Santa de la Confraria La Santa Espina, Armats i Vestes, que dissabte passat també representaven l’AutoSacramental, una peça teatral sacra de la vida pública de Jesús.

Més informació al web de la Confraria La Santa Espina, Armats i Vestes de Martorelles

 
Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:10