El Safareig acull més d’una vintena de cursos aquest hivern

Dimecres, 15 de febrer de 2023 a les 00:00
  • Des de ioga o acroioga a cuina tradicional de Carnestoltes. 

L’Ajuntament de Martorelles ha programat diferents cursos a l’Espai Cívic El Safareig adreçats a tots els públics i de diferents àmbits per aquest hivenr de 2023. 

Així, la ciutadania hi trobarà cursos de Ioga i mindfulness, acroioga, ganxet, fotografia i aromateràpia. Pel que fa la cuina, comptarem amb els monogràfics de cuina de Laia Oller d’Alimenta l’equilibri com “Sopars ràpids i nutritius”, “Plats ràpids per endur a l’oficina”, “Cuina que cuida, ajudem l’intestí” i molts més. També hi haurà els cursos de cuines del món (mexicana i tailandesa) i tradicionals (de carnestoltes i de setmana santa) amb Judith Marfil. 

En aquest programa de cursos també hi és la formació per a majors de 60 anys amb cursos d’ús de l’smartphone, de català, d’anglès i informàtica. I també es contemplen els assajos de les diferents entitats culturals del municipi com el ball, el teatre o les sevillanes de la UCAM, les colles del Ball de Gitanes, els assajos de la Joventut Sardanista, el teatre del Grup Segle XX, els balls de saló de l’entitat Balla amb nosaltres i l’espai de criança A 4 grapes. 

Les inscripcions es poden fer a través del web www.martorellles.cat/entrades. Més informació dels cursos a www.martorelles.cat/cursos

Darrera actualització: 15.02.2023 | 09:23