Martorelles convoca el Pla d'Ocupació Local 2022 amb dues places

Dimecres, 20 d'abril de 2022 a les 00:00
  • Dues places de consergeria i suport logístic amb contracte de tres mesos prorrogable tres més. 

L’Ajuntament de Martorelles va convocar el passat 19 d'abril un nou pla d'ocupació local per aquest 2022 amb dos llocs de treball.  

D'una banda, el consistori convoca una plaça de Consergeria i suport logístic a les àrees de serveis personals a temps complet (35 hores setmanals) per a tres mesos prorrogables tres més.

L'altra plaça de la convocatòria és de Consergeria i suport logístic a les àrees de serveis personals a temps parcial (22 hores setmanals) per a tres mesos prorrogables tres més. Aquesta segona plaça està reservada a persones que acreditin un grau de disminució igual o superior al 33%.

Les persones que les ocupin desenvoluparan tasques de suport logístic i de consergeria de les àrees de serveis personals en el desenvolupament de les activitats de la temporada d’estiu i suport puntual a les brigades municipals. 

Les persones interessades poden presentar la sol•licitud adjuntant la documentació necessària fins el 2 de maig de 2022 a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament.

Més informació de la convocatòria

Darrera actualització: 20.04.2022 | 08:36

Imatges