Educació 360

Martorelles se suma a l'aliança 360

A Martorelles des de fa uns anys estem treballant per ser un poble educatiu referent en el nostre entorn, amb aquesta idea ens vam sumar a l'aliança Educació 360. Creant i reforçant els serveis educatius, d'infància i de famílies .

Educació 360 és una iniciativa educativa, social i política que entén la comunitat i el municipi com un ecosistema educatiu local, capaç de connectar els aprenentatges que es produeixen en tots els temps i espais de la vida de les persones. Aquest plantejament vincula l’escola, les famílies i tots els agents i recursos de la comunitat,  vetllant per garantir l’equitat i la igualtat d’oportunitats.

Aquesta mirada de 360 graus, proposa que el model educatiu promogui i incorpori també les oportunitats educatives que avui es troben fora del sistema reglat escolar: activitats extraescolars, de vacances, el temps de migdia i, en àmbits com l’artístic, l’esportiu, el lúdic, de lleure, tecnològic...

  • Incrementar l’accés i participació a tots els infants i joves a iniciatives d’alt valor educatiu, garantint la igualtat d’oportunitats.
  • Connectar el temps lectiu i el no lectiu, el formal i no formal impulsant la col·laboració entre els diferents actors, especialment amb els centres educatius.
  • Desenvolupar el potencial educatiu de la comunitat incrementant el treball col·laboratiu per a generar respostes eficaces a les necessitats educatives dels infants i joves.
  • Connectar els interessos i motivacions dels infants i joves amb els recursos educatius del territori per a personalitzar les seves experiències educatives.

Ecosistema educatiu de Martorelles

L'educació 360 a Martorelles

Àmbits

       

Darrera actualització: 11.02.2022 | 12:46
Darrera actualització: 11.02.2022 | 12:46