L'Ajuntament de Martorelles obre una convocatòria d'ajuts als comerços

Dilluns, 9 d'octubre de 2023 a les 00:00
  • Totes les sol·licituds s’hauran de presentar en el termini comprés entre l’aprovació de la convocatòria de la subvenció i el 29 d'octubre.

L’Ajuntament de Martorelles ha publicat una nova línia d’ajuts per impulsar l’actualització tecnològica i la millora dels establiments comercials i de serveis del municipi. Aquesta és la tercera convocatòria d'aquest tipus d'ajuts que, bàsicament, contempla com a despeses subvencionables la introducció de noves tecnologies, les retolacions exteriors, la millora d’aparadors, l’adquisició de mobiliari, l’adequació contra incendis, l’arranjament interior del local, les obres en façanes i revestiments interiors i l’adaptació de banys i millora de l’accessibilitat.

Totes aquestes despeses hauran hagut de ser executades i pagades durant el 2023 i no seran subvencionables les despeses d’obra nova o de buidatge total de l’interior.

Les despeses subvencionables s'han d'executar i tenir amb la seva corresponent factura en el termini comprés entre l’1 de gener i el 30 de novembre de 2023, data límit on els beneficiaris poden presentar la justificació de l'aplicació dels fons.  

Totes les sol·licituds s’hauran de presentar en el termini comprés entre l’aprovació de la convocatòria de la subvenció i el 29 d'octubre. Les persones sol·licitants hauran d’emplenar i presentar el model d’instància creat a tal efecte de forma telemàtica a través de la pàgina web municipal www.martorelles.cat, o presencialment a l’oficina d’atenció al ciutadà/ana (OAC).

Independentment del nombre de sol·licituds rebudes, en cap cas l’import de la subvenció atorgada podrà superar el 50% del pressupost presentat per a cada projecte, ni excedir la quantitat de 3.000€ per comerç sol·licitant.

Per la regidora de Comerç, Remei Verjuan, és prioritari tenir un comerç local fort: "Donar un cop de mà al comerç local és important perquè els veïns i veïnes tinguin els serveis el més a prop possible" explica. 

Darrera actualització: 11.10.2023 | 07:48