Colles de Festa Major

La competició de Colles va tornar a l'edició 2021 amb una nova colla, Lledons i murtrons, i la donació de sang com a prova puntuable. Enguany, encetaran la competició les proves Humor amarillo i el Concurs de paelles del 2 de setembre. Destaca també la creació d'una nova activitat com el Correxuxes infantil (diumenge 3 de setembre) o la prova Gots bojos (divendres 8 de setembre).

A continuació les 4 colles de la Festa Major de Martorelles:

Ceda el vaso

Aquesta colla va ser fundada  per la Festa Major 2015. Som una colla d'amics entre 20 i 30 anys, tot i que acceptem a qualsevol persona que vulgui entrar. 

Ens divertim, ens ho passem bé i sobretot gaudim de la Festa Major i les colles! Tenim un himne propi i ens encanra preparar i organitzar activitats. Acceptem a tot aquell que vulgui passar-s'ho bé, amb bon rotllo i sobretot amb ganes de gaudir i treballar com a colla. 

Tenim una molt bona cohesió de grup, tot va comenar en una xerrada un dia al pati de l'institut i amb la "tonteria" portem sis anys lluitant i gaudint per a donar color i vida a la FM. 

Contacta-hi

Iluminaos

Som la colla més veterana de la Festa Major, ens vam fundar l’any 2010, per tant celebrem el nostre 10è aniversari més 1 any de competició aturada durant la darrera Festa Major.  Som una colla d'amics que aquest any s’estrena també acollint a diverses families del poble.

Formada per jovent molt actiu a nivell social i cultural al poble, vam veure com familiars i coneguts formaven part de les primeres colles i ens va motivar continuar les seves passes. 

Sabem la feina i la implicació que comporta l’organització d’una Festa Major, però amb la nostra experiència hem comprovat que aquests dies de gresca signifiquen retrobaments, germanor i molta diversió per a que la Festa Major del nostre poble sigui com sempre, un dels moments de l’any més esperats per a gran part de la nostra població, és per això que ara més que mai fem una crida a les nostres veïnes i veïns per a que hi participin amb nosaltres, tothom tindrà una bona benvolguda a les colles.  

Us hi esperem!!! 

Contacta-hi

Els imparables

Fundada poc abans de la Festa Major de Martorelles de 2018, la colla dels Imparables va néixer a partir dels joves que vam participar en activitats com les Vacances Joves i que vam voler fer un pas més a l'hora de passar-nos-ho bé amb els amics i companys i, alhora, fer poble. 

Creiem que les Colles de Martorelles són una forma divertida, entretinguda i dinàmica de participar en la Festa Major. Ens unim per divertir-nos i celebrar-la, una ocasió que es gaudeix encara més des d'una colla. 

Des de la nostra colla d'Imparables, us animem a que us uniu a nosaltres, amb l'única condició de passar-s'ho bé i voler gaudir de la FM. Que vulgueu gaudir de totes les activitats i festivitats com a colla: des de cinema a la fresca fins a gimcanes i concerts, passant per les "ansiades" proves de colles d'aquest any. I, sobretot, després d'uns anys tan durs per tots, poder celebrar i gaudir de la Festa Major de Martorelles en la seva totalitat. 

Colla Imparables, Joventut Imparable

Contacta-hi

Núvol quinto

Voleu gaudir en família de la Festa Major de Martorelles i participar de les activitats que es faran durant aquests dies? 

Apunteu-vos a la colla familiar de 0 a 99 anys Núvol quinto, abans anomenada Lledons o Murtrons. Si voleu passar una Festa Major divertida, cooperativa i que els vostres fills i filles gaudeixin del municipi des de petits, només heu contactar-hi per Instagram

El  compromís és de cadascú el dia que li vagi bé, no cal anar a totes, però segur que si som uns quants, ens ho passarem genial!

Contacta-hi

Darrera actualització: 28.07.2023 | 11:54
Darrera actualització: 28.07.2023 | 11:54