Viu la FM amb respecte!

No hi ha festa sense tolerància!

Un any més, Martorelles aposta per donar un servei amb perspectiva feminista i interseccional a la Festa Major, presenta la campanya “Viu la festa amb respecte” i el seu annex “No és No, Respecta’m” que incideix en el respecte amb la diversitat i el més ferm rebuig contra qualsevol tipus de conducta sexista adaptat a la nova realitat a i les restriccions a l’espai social.

L’Ajuntament, com ja va fer l’any passat, ha articulat un circuit d’actuació que inclou la sensibilització per  a prevenir agressions masclistes ja siguin verbals o físiques durant les celebracions que inclou:

  • La carpa del punt com a espai lliure d'agressions sexistes i LGTBI estarà muntada divendres 8 i el dissabte 9 de setembre durant els concerts a l'Escenari Jove del carrer Recta de la Derbi.
  • Edició de cartells, fulletons i xapes per a conscienciar sobre la necessitat d’eradicar qualsevol conducta de violència masclista als espais de festa i durant tot l’any.

Per tant, els dies que duri la festa hi haurà servei en línia per oferir informació, prevenció i acompanyament contra l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals i masclistes a l’espai virtual de la Festa Major.

A banda, cal recordar que totes les persones que necessitin ajuda o informació també tenen a disposició els següents telèfons: 

  • Policia Local 935 79 21 23
  • Emergències 112
  • Línia d’atenció contra la violència masclista 900 900 120
  • Servei telefònic d’atenció a dones en situació de violència de gènere 016.

 

 

L'Ajuntament se suma a la iniciativa "El masclisme no fa festa"

Els departaments de Cultura i Igualtat i Feminismes han posat en marxa la campanya #ElMasclismeNoFaFesta, una iniciativa que posa el focus en la cultura del consentiment, el respecte, , la comunitat i la diversitat de les relacions interpersonals que es donen en un context festiu i lúdic com poden ser les festes populars, els concerts o els festivals. L'Ajuntament de Martorelles s'hi ha sumat 

Darrera actualització: 07.09.2023 | 11:08
Darrera actualització: 07.09.2023 | 11:08